Onze Keurslagerij is onze trots

Graag heten we je welkom in onze Keurslagerij aan de Ooipoortstraat in Doesburg.

In 1984 is ‘de Worstepinne’ begonnen dus we zijn op weg naar ons 35 jarig bestaan!

In die 35 jaar is er veel veranderd maar onze kwaliteit, service en betrokkenheid is gebleven.

We zijn een echt ambachtelijk bedrijf en maken dus veel producten zelf. Daarnaast is ons rundvlees absoluut een speerpunt.
Andere klanten komen juist voor de specialiteiten die we in eigen keuken bereiden.

Ook onze zelfgemaakte maaltijden vinden steeds meer hun weg in Doesburg en omgeving. We verpakken deze verse maaltijden in magnetronbakjes
zodat opwarmen een fluitje van een cent is.

Het verzorgen van party’s wordt een steeds grotere tak van de Worstepinne. Natuurlijk met name in de zomer het barbecuegebeuren maar ook het hele jaar door onze buffetten. Van beperkt tot uitgebreid, er is veel mogelijk. In het najaar en de winter zijn onze stamppotbuffetten weer een hot item.

We ontmoeten je graag in onze winkel om nog meer over ons mooie vak te vertellen, te laten zien en proeven en wellicht te verkopen.

Dus welkom!

Het Worstepinne team: Henk, Dinie, Christiaan, Annelies, Josette, Berry, Dione.

 

Jubileumbrochure 2019

Jubileumkrant 2009 (1)

Jubileumkrant 2009 (2)

Historie

2 mei 1984
Na een verbouwing openen jonkies Dinie en Henk hun winkel: slagerij de Worstepinne.

2 mei 1989
Heropening tot Keurslagerij de Worstepinne, nadat een rigoreuze verbouwing had plaatsgevonden. De winkelruimte werd vergroot en achter werden de bedrijfsruimten ook vernieuwd en uitgebreid. Als gevolg van de grotere toonbank konden de produkten volop worden gepresenteerd, werd het drukker in de zaak en werd het team uitgebreid. In de loop der jaren werden ook de worstmakerij, rokerij – kokerij en andere bedrijfsruimten aan de uitdijende activiteiten aangepast (o.a. barbecue party’s, buffetten, catering).

 

Oktober 2007
In oktober was de winkel weer aan de beurt en vond er een totale vernieuwing plaats. Er kwam een grotere toonbank, een speciale maaltijdentoonbank en een nieuwe oven en inpakapparatuur om de maaltijden te produceren en handig voor de consument te verpakken. Nu wordt er dan een nieuwe mijlpaal bereikt: 25 jaar Keurslagerij de Worstepinne…. En daar zijn we best een beetje trots op!

Nu
In 1984 begonnen we met ons tweeën, nu staan we met het hele team voor u klaar om u op een persoonlijke manier te helpen.

Henk, Dinie, Christiaan, Annelies, Josette, Berry & Dione.

De Worstepinne, Keurslager

Ooipoortstraat 30
6981DV Doesburg
0313472314

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 20:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten