De Worstepinne, Keurslager

Onze Keurslagerij is onze trots

Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Met veel plezier maken we echt onderscheidende producten. Wat dacht je van kleine snacks als Kippige Spekjes, Doesburgse Böllekes, Kippeling of Spektakel. Nergens anders te krijgen, en zeker niet zo lekker! Hetzelfde geldt voor smeerproducten als Heksenkaas en Likkepot, om maar eens wat te noemen. Of onze runderrookvlees en naegelholt….om je vingers bij af te likken! Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel.
Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Jubileumkrant 1

Jubileumkrant 2

Historie

2 mei 1984
Na een verbouwing openen jonkies Dinie en Henk hun winkel: slagerij de Worstepinne.

2 mei 1989
Heropening tot Keurslagerij de Worstepinne, nadat een rigoreuze verbouwing had plaatsgevonden. De winkelruimte werd vergroot en achter werden de bedrijfsruimten ook vernieuwd en uitgebreid. Als gevolg van de grotere toonbank konden de produkten volop worden gepresenteerd, werd het drukker in de zaak en werd het team uitgebreid. In de loop der jaren werden ook de worstmakerij, rokerij – kokerij en andere bedrijfsruimten aan de uitdijende activiteiten aangepast (o.a. barbecue party’s, buffetten, catering).

 

Oktober 2007
In oktober was de winkel weer aan de beurt en vond er een totale vernieuwing plaats. Er kwam een grotere toonbank, een speciale maaltijdentoonbank en een nieuwe oven en inpakapparatuur om de maaltijden te produceren en handig voor de consument te verpakken. Nu wordt er dan een nieuwe mijlpaal bereikt: 25 jaar Keurslagerij de Worstepinne…. En daar zijn we best een beetje trots op!

Nu
In 1984 begonnen we met ons tweeën, nu staan we met het hele team voor u klaar om u op een persoonlijke manier te helpen.

Henk, Dinie, Christiaan, Annelies, Josette, Berry & Dione.

De Worstepinne, Keurslager

Ooipoortstraat 30
6981DV Doesburg
0313472314

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 20:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten