Maaltijdenservice van uw Keurslager, dat is Keurslager Culinair!

Maaltijden op maat. Makkelijk, voordelig én culinair thuis dineren.

Goud voor onze maaltijden

Bij Keurslager De Worstepinne zijn onderstaande producten op een onverwacht moment gekeurd. De producten zijn getest op kwaliteit, versheid en hygiëne en zijn beoordeeld met het cijfer 10!

 • Elzasser zuurkoolschotel
 • Rundergehakt
 • Witlofschotel
KSOvenschotelkeuringdia2020900509HR

Smaakvolle en voedzame maaltijden

Geen tijd om te koken? Of even geen zin? Profiteer dan van ons ruime assortiment maaltijden, met goed gevulde maaltijdsalades en complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten en lekkere pasta’s. Daarnaast omvat ons aanbod ook componenten/ ingrediënten waarmee u snel en gemakkelijk een smaakvolle en voedzame maaltijd op tafel zet. Kwaliteit verzekerd, want wij werken uitsluitend met hoogwaardige, verse ingrediënten.

Ons steeds vernieuwende assortiment

Veelal zijn onze maaltijden aangepast aan het seizoen. Dat is in de winter vaak een lekkere Hollandse pot of soep, maar ook een goede pasta kan in de winter zeer goed smaken. In de zomer werken we veel met lichtere maaltijden. Vraag eens aan één van onze medewerkers wat er allemaal kan, u zult versteld staan van het aanbod. Dus zelf koken “Laat dat maar aan uw Keurslager over”.

Iedere dag vers!

Elke dag bereiden we diverse kant-en-klare Keurslager Culinair maaltijden in eigen keuken. De toppers zijn altijd verkrijgbaar en onderstaande maaltijden in de komende maanden. Kom naar onze winkel en vraag naar de maaltijd die wij deze week voor u hebben bereid.

Onze maaltijden

De verkoop van maaltijden heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. We kunnen maaltijden onderverdelen in: 

 • Bami, nasi, macaroni, spaghetti;
 • Babi pangang, kip peking, gehaktballetjes, saté’s, gehaktballetjes in saus;
 • Maaltijdsalades, o.a. rundvleessalade, kipsalade, pastasalades;
 • Lasagne;
 • Grillproducten, zoals haantjes, kippenpoten, spare ribs, oerhammetjes, doesburgse böllekes, kippeling, gehaktballen met ui en zonder ui, speklapjes;
 • Voorgegaarde rookworst en braadworst;
 • Vele soepen, waaronder onze bekroonde Doesburgsche Mosterdsoep!
 • Stamppotten, o.a. andijvie, raapstelen, witte bonen, rode kool, rode bieten, boerenkool, hutspot, zuurkool (afhankelijk van het seizoen);

 

Iedere week hebben wij een nieuwe maaltijd!
Kom bij ons langs voor de maaltijd van deze week!

Huisgemaakte producten; makkelijk en lekker!

Al deze producten worden middels een speciaal apparaat in magnetronverpakking meegegeven zodat u thuisgekomen slechts gaatjes hoeft te prikken om uw maaltijd heerlijk warm op tafel te krijgen. 

We merken steeds meer dat naast jongeren ook heel veel senioren kiezen voor ons kant en klaar assortiment: voor één of twee personen een stamppotje maken is immers een hele klus. Door bij ons een maaltijd te halen gaat gemak en smaak samen. 

Het zal duidelijk zijn dat verreweg de meeste producten huisgemaakt zijn!

Koken met kinderen

Kinderen staan graag in de keuken. Koken met kinderen is helemaal niet zo moeilijk, als u maar over de juiste recepten beschikt. Wij hebben ook speciale recepten voor kinderen. Wij noemen dit de kinderkeuken. De recepten zijn eenvoudig te bereiden, zodat kinderen lekker zelf aan de slag kunnen. Het is algemeen bekend dat kinderen die zelf koken ook betere eters zijn. Dus doe snel uw kookschort om!

Maaltijd suggesties

De Worstepinne, Keurslager

Ooipoortstraat 30
6981DV Doesburg
0313472314

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 20:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten